این گزارش حاکی است؛ در کتابهای طب سنتی ایران نامهای مختلفی برای حملات تشنجی وجود دارد.
برخی از این توصیههای غذایی برای مبتلایان به صرع به شرح زیر است:
_ مصرف دارچین، مشک و هرچیز خوشبو و معطر.
_ نوشیدن سکنجبین که در زمستان با آب گرم و در تابستان با آب سرد نوشیده شود.
_ مصرف نان تهیه شده از گندم سفید و مناسب.
_ مصرف گوشت جوجه، گنجشک، بزغاله، آهو، کبوتر.
_ مصرف تخم مرغ، عسل، انجیر و گردو و پسته.
_ پرهیز از نوشیدن آب یخ پس از استحمام.
_ پرهیز از خوردن گوشت گاو و گوسفند و بز و ماهی.
_ پرهیز از مصرف شیرینی و چربی.
_ پرهیز از مصرف سبزیها به ویژه کرفس.
_ پرهیز از شلغم، ترب، کلم و هویج.
طبق این گزارش، امروزه مشخص شده که تغذیه نقش مهمی در بروز بیماریها و حتی پیشگیری از آنها دارد و توصیهها و پرهیزات غذایی گفته شده میتواند شباهتها یا تضادهایی با رژیمهایی داشته باشند که امروزه در مبتلایان به صرع، بیشتر توصیه میشود.
انتهای پیام/