در ایام نوروز به طور معمول افراد آب کم استفاده می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود اختلالات جدی در بدن فرد ایجاد می‌کند.

مرتضی صفوی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: خوردن میوه و سبزیجات در ایام نوروز بسیار مناسب‌تر از خوردن مواد شیرینی است.

وی ادامه داد: بهتر است میوه را با پوست مصرف کرد، به علت فیبر موجود در میوه بسیاری از بیماری‌های گوارشی بهبود می‌یابند و دفع سریع‌تر انجام می‌شود، در این صورت فرد به نوعی بیماری روده بزرگ مبتلا نمی‌شود.

صفوی بیان کرد: در ایام نوروز به طور معمول افراد آب کم مصرف می‌کنند و همین موضوع باعث می‌شود که اختلالات جدی در بدن فرد ایجاد شود و این اختلالات باعث بیماری یبوست و گوارش می‌شود.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.