باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمید جنیدیمقدم - سیدجلیل حسینی، معاون آموزشی وزارت بهداشت در نشست خبری فجر سلامت گفت: «ظرفیت پزشکی در سال های گذشته به ۸۰۰۰ نفر و تقریبا دو برابر افزایش داشته است. افزایش ظرفیت زیاد منجر به کلاس های پرازدحام، خستگی استادان و دانشجویان و شلوغی خوابگاه های دانشجویی شده است. افزایش ظرفیت را در سال جاری و سال آینده به دلیل مصوبه انجام خواهیم داد.»
سید جلیل حسینی تاکید کرد: «پیشبینی زیرساخت حدود ۱۵ همت و پیشبینی دستگاه های آموزشی حدود ۸ همت است و به طور کلی ۳۷ همت برای این افزایش ظرفیت در نظر گرفته شده است. برای افزایش ظرفیت در سال جاری حدود ۱/۳ همت در نظر گرفته شده بود که این بودجه باید به ۳۷ همت افزایش پیدا کند.»
معاون آموزشی وزارت بهداشت توضیح داد: «شلوغی خوابگاه باعث آسیب روانی به دانشجویان در آینده خواهد شد. اگر بودجه لازم در این خصوص در نظر گرفته نشود، احتمال توقف پذیرش برای سال ۱۴۰۴ وجود خواهد داشت.»
سیدجلیل حسینی بیان کرد: «کیفیت آموزش به دلیل شلوغی کلاس های ناشی از افزایش بی مورد پذیرش پزشکی تحت تاثیر منفی قرار خواهد گرفت. در سال جاری ظرفیت پزشکی به حدود ۱۴ هزار نفر رسیده و پیش بینی ما برای سال این است که آینده میزان پذیرش به حدود ۱۶ هزار نفر خواهد رسید. در دندان پزشکی در بدو شروع ۱۷۰۰ دانشجو پذیرش شده اند و پیشبینی شده برای سال آینده به بیش از ۳۰۰۰ نفر برسند. در زمینه ارائه مقالات در حوزه هوش مصنوعی جایگاه خوبی داریم؛ اما از نظر تجهیزات پزشکی وضعیت مناسبی نداریم.»
سیدجلیل حسینی اضافه کرد: «اکنون برای ادامه تحصیل در ۶ رشته پزشکی به دستیاری از جمله بیهوشی با انجمن های مختلف در حال مشورت هستیم. مردم گول پیامک های قبولی در رشته پزشکی بدون برگزاری کنکور را نخورند. هیچ کدام مورد تایید نبوده و فقط کلاهبرداران سود کلانی از این موضوع می برند.»
معاون آموزشی وزارت بهداشت ادامه داد: «حجم زیاد بیماران و عدم استقبال دستیاران سبب شده تا کارها بر دوش رزیدنت ها بیفتد. بر اساس قوانین و ضوابط رفتار استادان با رزیدنت ها نیز بررسی می شود. رفتار بین استادان با دانشجویان باید کاملا اداری باشد. اکنون ۱۵۲۵ دانشجوی تخصصی در رشته دندان پزشکی داریم. بیش از ۵۰۰۰ یونیت دندان پزشکی و عضو هیئت علمی با افزایش ظرفیت پذیرش ها کم داریم.»