اگر چه در این روش مصرف میوه و سبزی مواد مغذی خوبی جذب بدن می‌شوند، اما سهم جذب فیبر بسیار کم است.

زهرا عبداللهی مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: میوه‌ها و سبزیجات رنگارنگ غنی از مواد شیمیایی گیاهی هستند که در مبارزه با بیماری‌ها و تقویت سیستم ایمنی نقش مهمی دارند. هر چند تنوع رنگی میوه‌ها و سبزیجات مصرفی بیشتر باشد، مواد شیمیایی گیاهی مفید بیشتری به بدن خواهد رسید. مصرف بیشتر میوه‌ها و سبزیها باعث کاهش خطر سرطان ریه، دهان، مری، معده و روده می‌شود.
 
وی توصیه کرد: لازم است روزانه 5 وعده یا بیشتر میوه و سبزیجات متنوع مصرف شود. در شرایطی که جویدن و بلع میوه و سبزیجات برای فردی مشکل باشد،‌آب گیری، روش مناسبی برای مصرف این مواد است.

گفتنی است، که در این روش مصرف، گرچه مواد مغذی میوه و سبزی‌ها جذب می‌شوند اما فیبر کمتری نصیب بدن می‌شود. 

عبداللهی خاطر نشان کرد: سبزیجات خانواده کلم علاوه بر کلسیم، منبع غنی سولفورافان هستند که رشد سلول‌های سرطانی سینه، رحم، ریه، کبد و راست روده را متوقف می‌کنند و خطر ابتلا به سرطان پروستات و مثانه را کاهش می‌دهد.

مقدار سولفورافان در کلم بروکلی بیش از بقیه کلم‌ها بوده و همچنین جوانه کلم بروکلی می‌تواند عفونت (هلیکوباکتر پیلوری) را که شایع‌ترین عفونت باکتریایی و مهم ترین علت ایجاد سرطان معده است را کاهش دهد. 



انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار