![پرونده زورگير خشن روی ميز قانون/ دوستان قدیمی دست به زورگیری زدند پرونده زورگير خشن روی ميز قانون/ دوستان قدیمی دست به زورگیری زدند](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/12/13/3019909_727.jpg)
سرهنگ سیدحسن حسینی فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در گفتگو با
خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران در تشریح جزییات این خبر گفت: در پی دریافت خبری مبنی بر زورگیری و سرقت مبلغ 5 میلیون ریال از راننده خودروی سواری در خیابان ۲۲ بهمن با استفاده از سلاح سرد، موضوع به صورت ویژه در دستور کار ماموران کلانتری ۱۳ قدس قرار گرفت.
سرهنگ حسینی افزود: زورگیران با استفاده از یک دستگاه موتور سیکلت به خودرو حمله کرده و با سلاح سرد راننده خودرو را تهدید کردند و دست به سرقت زدند.
وی ادامه داد: ماموران با رصد اطلاعاتی و ردزنیهای گسترده یکی از سارقان سابقه دار را شناسایی و در اقدامی ضربتی او را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور خاطر نشان کرد:متهم به دو مورد زورگیری با هم دستی یکی از دوستانش اعتراف کرده و تحقیقات برای دستگیری هم دست او در حالی ادامه دارد که پرونده این سارق 30 ساله برای سیر مراحل قانونی به دادسرا اعزام شده است.
انتهای پیام/