![دستگیری دستگیری](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1393/11/10/2926436_698.jpg)
سرهنگ حجت نیکمرام فرمانده انتظامی مشهد
در گفتگو
با خبرنگار
حوادث باشگاه خبرنگاران، در تشریح جزییات این خبر گفت: فردی در تماس با فوریتهای پلیسی ۱۱۰از نزاع ساکنان یک ساختمان مسکونی در منطقه آزاد شهر مشهد خبر داد و ماموران کلانتری سجاد برای بررسی موضوع وارد عمل شدند.
سرهنگ نیکمرام افزود: در بررسی این نزاع یکی از طرفین درگیری ادعا کرد همسایهای که به تازگی در ساختمان آنها ساکن شده، لوازم یدکی خودروی پژو او را سرقت کرده است.
وی ادامه داد:با انجام تحقیقات اولیه، فرد مظنون دچار تناقضگویی شد و زمانیکه راهی جز بیان حقیقت نداشت صراحتا به ارتکاب سرقت اعتراف کرد.
سرهنگ نیکمرام اظهار داشت: متهم پرونده دارای تحصیلات دانشگاهی مهندسی است اما متاسفانه اعتیاد به مواد مخدر از او مجرم حرفهای ساخته است، این جوان ۳۳ ساله که دارای یک مورد سابقه کیفری است تاکنون به ۲۰ مورد سرقت لوازم خودروهای سواری پژو اعتراف کرده و تحقیقات از او ادامه دارد.
"مخاطبان گرامی میتوانید از طریق آدرس اینترنتی havades@yjc.ir مشکلات انتظامی خودتان را برای ما ارسال کنید."
انتهای پیام/