سردار محمدیان گفت: قبلا در اطراف کوی دانشگاه یک کیوسک انتظامی بود که در سال ۱۴۰۱ به درخواست خود مسئولین دانشگاه جمع‌آوری شد.

سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ با حضور در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری سیما درباره پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: قتل این دانشجوی عزیز را ابتدا به خانواده ایشان و بعد دانشجویان و ملت ایران تسلیت می‌گویم.

وی درباره روز حادثه افزود: ساعت ۲۱:۲۴ دقیقه شب ۲۴ بهمن‌ماه، تماس یک شهروند با ۱۱۰ دریافت شد که این اتفاق را گزارش می‌داد و متعاقب آن ۲۱:۲۷ دقیقه نیز تماس دوم با ۱۱۰ برقرار شد. بلافاصله این گزارش به یگان انتظامی ۱۱۰ ابلاغ شد و همکارانم به سمت محل حادثه اعزام شدند.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: هنگامی که همکارانم به محل حادثه رسیدند در محل مشاهده شد که مصدوم به بیمارستان منتقل شده بود و همکارانم پس از انجام تحقیقات اولیه به بیمارستان اعزام شدند.

محمدیان گفت: در بیمارستان مشخص شد مصدوم از ابتدا قادر به تکلم نبود و باید تحت درمان قرار می‌گرفت؛ به همین دلیل همکارانم در پلیس آگاهی نیز تحقیقات خود را با پیدا کردن دوربین‌های مداربسته محل حادثه آغاز کردند.

وی افزود: صبح ۲۵ بهمن‌ماه مامور مستقر ما در بیمارستان، خبر فوت این دانشجوی جوان را اعلام کرد و در پی آن بلافاصله سردار رادان فرمانده انتظامی کل کشور دستور ویژه رسیدگی به این پرونده را صادر کردند و اقدامات ویژه به صورت شبانه‌روزی در حال انجام است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: متاسفانه به گفته ساکنان این خیابان، محل فاقد نور کافی است و متاسفانه تصاویر به دست آمده تاریک است که این مسئله شناسایی افراد را سخت‌تر می‌کند.

محمدیان گفت: ما به صورت شبانه روزی در حال پیگیری و تحقیقات پلیسی هستیم و متاسفانه، چون محل وقوع حادثه تاریک است، کار ما کمی سخت‌تر شده است، اما امیدواریم در زودترین زمان ممکن عاملین این قتل دستگیر و تحویل قانون شوند.


عوامل مربوط به قتل دانشجو دانشگاه تهران دستگیر شده و در حال بازجویی هستند


وی درباره اقدامات انجام شده در این محل افزود: ما چهار نوع پیشگیری انتظامی داریم. پیشگیری انتظامی، کیفری، اجتماعی و وضعی که از انواع پیشگیری‌ها هستند که در این شرایط همه اینها انجام شده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره پیشگیری وضعی ادامه داد: متاسفانه این مسیر یعنی خیابان جنت، اگر تغییر وضعی می‌داد مثلا تامین روشنایی می‌شد و درب دیگری برای ورود به محوطه خوابگاه درنظر گرفته می‌شد، امروز این اتفاق رخ نمی‌داد.

محمدیان گفت: دانشگاه تهران ۲۰ خوابگاه دارد و پلیس هم یک توان مشخص گشتی دارد، اما در این منطقه قبلا یک کیوسک انتظامی بود که در سال ۱۴۰۱ به درخواست خود مسئولین دانشگاه جمع‌آوری شد. علاوه بر این ۱۹ دی ۱۴۰۳ مسئولین و دانشجویان به پلیس درخواست دادند که این موضوعات امنیتی حل شود و گشت ویژه برای این منطقه ایجاد شد. همچنین درخواست جلسه‌ای به پلیس رسید و قرار بود ۱۵ بهمن‌ماه جلسه تشکیل شود، اما دو ساعت قبل از زمان جلسه، این جلسه از سوی دانشگاه لغو شد و علی‌رغم اینکه قرار بود تا ۴۸ ساعت، روز بعدی جلسه تعیین شود، هنوز تاریخ این جلسه از سوی مسئولان دانشگاه مشخص نشده که اگر این جلسه برگزار شده بود و در پی آن اقدامات انتظامی افزایش یافته بود، این جوان جانش را از دست نداده بود، اما متاسفانه این اتفاق رخ نداد.

وی درباره سایر اقدامات انجام شده افزود: از گذشته تاکنون، چند جلسه تشکیل شده و این جلسات مصوباتی نیز داشته است. کمیسیون دانشجویی زیر نظر وزارت کشور با حضور همکاران من و دانشگاه برگزار شده که در این مصوبات دو ماموریت افزایش گشت‌زنی و پاکسازی مناطق آلوده از معتادان به پلیس محول شد که این اقدامات توسط ما انجام می‌شود. همچنین ۶ ماموریت دیگر به سایر نهاد‌ها واگذار شد. علاوه بر دانشگاه تهران، ما جلساتی با روسای دانشگاه شریف داشتیم و چون فاصله دانشگاه با خوابگاه‌ها زیاد بود برای برقراری امنیت دانشجویان، مقرر شد ساخت کلانتری در دستور کار قرار گیرد و زمین آن نیز آماده شده است.

دانشجویان مراقب فتنه دشمنان باشند

فرمانده انتظامی تهران بزرگ درباره تجمعات صورت گرفته ادامه داد: در پی قتل این دانشجو، روز جمعه تجمعی در کوی دانشگاه اتفاق افتاد که باعث شد عوامل حراست دانشگاه در‌ها را ببند که این اتفاق بسیار اقدام خوبی بود و باعث شد سایر افرادی که نیت‌های دیگر داشتند نتوانند وارد دانشگاه شوند. همان روز همکاران من به یک موتورسیکلت مشکوک شدند و وی را دستگیر کردند که مشخص شد این فرد دانشجو نیست و با گروه‌های نفاق ارتباط دارد و در موتورسیکلتش تجهیزات خاصی جاساز کرده بود. همچنین همدست دیگر او نیز امروز دستگیر شد.

محمدیان درباره میزان مجازات قاتل دانشجوی دانشگاه تهران گفت: مجازات را قانون مشخص می‌کند و قضات در این زمینه انجام وظیفه می‌کنند که من از همه آنها به خاطر اقدامات خوبی که انجام شده متشکرم. مدتی پیش دادستان اعلام کرد که برای اولین بار، تعداد سارقان زندانی از موادفروشان بیشتر شده است که این مسئله نشان از عملکرد خوب همکاران من دارد. همچنین اعلام شد در مجموع ۱۸ درصد از میزان پرونده‌های سرقت و ۲۱ درصد از تماس‌های مرتبط با سرقت نیز کاسته شده است. همچنین باید گفت که امسال ۳۲ درصد از میزان سرقت‌های خشن نیز کم شده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ در پایان گفت: همکاران من امسال در برخورد با سارقان بیش از هزار و ۵۰۰ بار تیراندازی کرده‌اند که در نتیجه آن ۵۵۰ سارق تیر خورده‌اند که ۱۵ نفر از آنها به همین خاطر فوت کرده‌اند. همچنین ما در پلیس تهران بزرگ در راستای مبارزه با سارقان ۳ شهید تقدیم کرده‌ایم؛ بنابراین برخورد با این افراد توسط پلیس ادامه دارد، اما بعضی وقت‌ها این چنین پرونده‌هایی باعث شرمندگی ما می‌شود که ان‌شاءالله با کشف این جرم بتوانیم از این شرمندگی خارج شویم.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
گرشاسب جلیلی
۲۳:۰۸ ۳۰ بهمن ۱۴۰۳
ریشه همه معضل بیکاری و فقر است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۲۲ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
پس معلوم شد خود دانشجوهام ۵۰% مقصرن چون پلیسا رو از دانشگاه بیرون کردن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
وقتی دانشجوها نمیفهمن پلیس یه کلمه مقدسه و باید احترامش رو نگه داشت و اگه پلیس نباشه زورگیرا مردمو قتل عام میکنن و اجازه ورود پلیس به دانشگاه رو نمیدن نتیجه بهتر از این نمیشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۲۵ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
وقتی دانشجوها پلیس رو نمیخوان تبعاتش رو هم باید قبول کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۹ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
مسئولان دانشگاه بی عرضه
چجوری با لغو یه جلسه جان یه جوان رو گرفتند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۴۵ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
آمار بیشتر سارقان نشان از فقر بیشتر مردم هست و شما کاری به معتادان ندارید و گرنه اونم زیاد هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۸ ۲۸ بهمن ۱۴۰۳
پلیس باید کاملاً حرفه ای شود نه این که فقط حضور فیزیکی آزار دهنده و تنفرانگیز داشته باشد! به جای این که تدابیر امنیت بخش هوشمند و پیشرفته در کوی دانشگاه، تدبیر و طراحی شود! در چشم بر هم زدنی ٢ تا کانکس زنگ زده لج درآور- خصوصاً برای نسل جوان و دانشجو - که از ریخت و شاکله پلیس و نیروهای حراستی و امنیتی کهیر می زنند! را در کوی دانشگاه علم کردند که به حای حفظ امنیت برای داشجویان از قضا، سلب آرامش و امنیت کرده و پیوسته موی دماغشان باشند!
آخرین اخبار