همانطور که پزشکان توصیه می‌کنند مصرف گیاهان خاصیت دارویی فوق العاده دارد این در حالی است که زعفران نیز همانند سایر گیاهان خاصیت دارویی و ضد افسردگی دارد.

مریم نواب زاده‌ محقق طب سنتی اسلامی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت‌: زعفران در طب سنتی مزاج گرم و خشک دارد و یکی از کاربردی‌ترین طعم دهنده‌ی غذایی محسوب می‌شود.

وی افزود: زعفران نیز مانند سایر خوراکی‌ها و گیاهان خاصیت دارویی دارد و همچنین مفرح، شادی آور، ضد افسردگی از خاصیت‌های این گیاه تجاری است.

وی اذعان داشت: دم کرده‌ی دمنوش برای فصل زمستان البته به میزان کافی و کم توصیه می‌شود زیرا مصرف بیش از اندازه زعفران سیستم عصبی مغز را تحریک کرده و موجب آزار مصرف کننده می‌شود.

وی بیان کرد: مصرف روزانه زعفران در روز معمولا حداکثر 1 گرم است زیرا به دلیل شادی آور بودن این گیاه بیش از مقدار مصرفی از دید پزشکان خطر محسوب می‌شود.



انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار