کرفس‌ حاوی ماده شیمیایی مخصوصی است که می‌تواند میزان کلسترول خون را در مواقعی که سطح آن بالا رفته است، تا حدود نصف کاهش دهد.

عماد معصومی،‌ متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: کرفس حاوی املاح و ویتامین‌هایی است که مصرف آن، خطر بسیاری از بیماری‌ها را کاهش می‌دهد.

وی گفت: برگ کرفس حاوی مقدار زیادی ویتامین A و ساقه آن منبع ویتامین B و C و همچنین برخی روغن‌های ضروری است.

معصومی با اشاره به نقش کرفس در بسیاری از تنظیمات بدن، تاکید کرد: کرفس حاوی ماده شیمیایی مخصوصی است که می‌تواند میزان کلسترول خون را در مواقعی که سطح آن بالا رفته است، تا حدود نصف کاهش دهد.

وی افزود: در واقع کرفس با کاهش سطح کلسترول خون،‌ موجب سلامتی و عملکرد بهتر قلب و عروق می‌شود.

معصومی خاطرنشان کرد: کرفس در ازدیاد ترشح صفرا بسیار موثر بوده و این موضوع می‌تواند سوخت و ساز کلسترول خون را تا حد چشمگیری بهبود بخشد.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار