کار‌شناسان اعتقاد دارند مصرف لبو می‌تواند باعث جلوگیری از پیشرفت و ابتلای افراد به یکی از خطرناک‌ترین بیماری‌های عصر حاضر شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان با مطالعه بر روی بیماران مبتلا به فشار خون بالا درطول سالهای مختلف دریافته‌اند، مصرف چغندر به میزان بالایی سبب کاهش فشار خون می‌شود و می‌تواند به عنوان یک داروی خوراکی بدون ضرر در بیماران مصرف شود. 

گفتنی است، کار‌شناسان اعتقاد دارند مواد شیمیایی و معدنی موجود در چغندر و همینطور نیترات موجود در این غده گیاهی سبب کاهش فشار خون می‌شود، سایر منابع نیترات دار گیاهی شامل کرفس، کاهو، شاهی، موشک، اسفناج، برگ چغندر، رازیانه و تربچه است. 

بررسی‌ها نشان می‌دهند، علاوه بر فشار خون کار‌شناسان دریافته‌اند مصرف چغندر همچنین باعث جلوگیری از ابتلا به انواع سرطان‌ها با درصد بالایی می‌شود. 

 کار‌شناسان به افرادی که می‌خواهند چغندر را به صورت پخته مصرف کنند توصیه می‌کنند برای از بین نرفتن مواد شیمیایی موجود درآن در هنگام پخت سرساقه و ریشه چغندر را با چاقو قطع نکنند زیرا این کار باعث از بین رفتن ارزش تغذیه‌ای این ماده خوراکی می‌شود.


انتهای پیام/
برچسب ها: لبو ، فشارخون ، سرطان ، نیترات ، چغندر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.