با کمی دقت و سلیقه می توانید از خوراکی های دیگر هم چیپس بسازید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، همه میوه ها را می توان خشک کرد زیرا بافت فیبری دارند. سیب، کیوی، آناناس، موز، پرتقال، لیمو و حتی توت فرنگی را به راحتی می توان خشک کرد که می تواند جایگزین خوبی برای پاستیل و شکلات در میان کودکان باشد که هم موجب هضم غذا و هم پیشگیری از سرطان ها می شود.




چیپس بادمجان، چیپس هویج،چیپس لبو و چیپس کدو جزو پرطرفدار ترین چیپس های میوه ای هستند که سرشار از ویتامین های خانواده ب می باشند.

شاخص کیفی میوه ها هنگام خشک شدن حفظ ویتامین C موجود در آنها است که البته در حین روند خشک شدن میزان آن کاهش می یابد اما از طرفی با تبخیر آب موجود در میوه و کاهش وزن آن است.

نتایج مطالعات نشان می دهند، امروزه با مصرف چیپس میوه می توان ارزش غذایی موجود در میوه ها را دریافت کرد و با ایجاد تنوع در تغذیه از بی اشتهایی کودکان بکاهیم.

انتهای پیام/
برچسب ها: چیپس ، میوه ، ویتامین ، غلظت ، لبو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.