محققان اروپایی به تازگی به بیماران مبتلا به سلیاک درباره مصرف غلات برنج و آرد برنج هشدار داده اند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، حدود یک درصد غربی ها دچار عدم تحمل گلوتن موجود در غلات هستند و نمی توانند فرآورده های حاوی گندم و آرد آن را مصرف کنند.

بررسی ها نشان می دهند، از این رو نایع غذایی اقدام به تولید خوراکی هایی بر پایه آرد برنج برای این افراد کرده اند و محققان اروپایی به تازگی اعلام کرده اند آلوده بدن این خوراکی های صنعتی نظیر کیک و کلوچه و پاستا به ترکیبات سمی آرسنیک می تواند سلامت این بیماران را بیش از پیش تهدید کند.

گفتنی است، افراد مبتلا به بیماری های گوارشی و به ویژه آرسنیک باید حتی الامکان مصرف این فرآورده ها را محدود کنند و از مراکز معتبر غلات خود را تهیه کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار