فرمانده ارتش پاکستان لحظاتی پیش در یک سفر غیر منتظره وارد کابل شد و قرار است با رهبران دولت وحدت ملی افغانستان دیدار کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران ، "راحیل شریف"، فرمانده ارتش پاکستانی لحظاتی پیش در یک سفر غیرمنتظره وارد کابل شد.
 
بر اساس گزارش‎ها، قرار است شریف با "محمد اشرف‎غنی" رئیس جمهور، "عبدالله عبدالله" رئیس شورای اجرایی، "بسم‎الله محمدی" سرپرست وزارت دفاع، "حنیف اتمر" مشاور امنیت ملی افغانستان و دیگر مقامات ارشد افغان دیدار و گفت‎وگو کند.
 
شریف در این سفر، درخصوص مسائل امنیتی میان کابل و اسلام‎آباد و همچنین خروج نظامیان خارجی از افغانستان با مقامات افغان گفت‎وگو خواهد کرد.
 
سفر راحیل شریف در حالی است که قرار است اشرف‎غنی احمدزی نیز در 14 نوامبر به اسلام‎آباد سفر کرده و با مقامات آن کشور در زمینه مسائل امنیتی گفت‎‏وگو کند.
 انتهای پیام/ ض

منبع :فارس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.