اسماعیلی گفت: تمام شرکت‌های لبنی از ماه آینده طبق استانداردهای جهانی تعریف شده داخلی به محصولات خود روغن پالم اضافه می‌کنند.

محمدرضا اسماعیلی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در سال جاری 750 هزار تن روغن پالم وارد کشور شد که سهم شرکت‌های لبنی در استفاده از این روغن 20 هزار تن بوده و مابقی مشخص نیست که رد کجا مورد استفاده قرار گرفته است.


وی افزود: شرکت‌های لبنی روغن پالم را بیشتر در محصولات لوکس خود مانند پنیر پیتزا، کره گیاهی، خامه‌ای و بستنی آن هم به دلایل فنی مورد استفاده قرار گرفته است.


اسماعیلی با اشاره پافشاری برخی مسئولین بر استفاده شیر استرلیزه به جای پاستوریزه در مدارس از مهر ماه سال جاری تصریح کرد: ما هم چنان در حال رایزنی با نمایندگان مجلس وزارت بهداشت و آموزش پرورش هستیم تا شیر پاستوریزه که خواص آن خیلی بیش‌تر از استرلیزه می‌باشد و تکنولوژی آن در داخل هم بومی است مورد استفاده داخل کشور قرار گیرد.


رئیس اتحادیه تعاونی‌های فرآورده‌های لبنی ضمن تایید شیرها و محصولات برگشتی به خاطر گرانی و استفاده از روغن پالم اضافه کرد.
در روزهای اول این محصولات تا 50 درصد به کارخانه ارجاع داده شد ولی در حال حاضر گرانی بی‌تاثیر بر محصولات برگشتی به کارخانه‌ها نبوده است.


انتهای پیام/

برچسب ها: شیر ، لبنی ، پالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار