میر جواد تاج الدینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوع مواد مصرف شده برای سیلو کردن در کیفیّت علوفه تهیه شده حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: زارعان به یاد داشته باشند که گیاه را باید در منطقه ای کشت نمود که شدت نور به اندازه کافی باشد.
تاج الدینی ادامه داد: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.
معاون مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: انتخاب نوع علوفه برای کاشتن و سیلو کردن نباید از خاطر تولیدکنندگان علوفه فراموش شود.
وی اظهار داشت: گیاه انتخاب شده برای سیلو باید به خوبی خُرد شده و به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد.