کشاورزان جهرمی موفق شدند متوسط برداشت گوجه فرنگی را امسال به بیش از 45 تن در هکتار برسانند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ به گفته مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جهرم، مبارزه با آفات و بیماری ها، تغذیه مناسب، استفاده از کودهای آلی، استفاده از آبیاری تحت فشار، مدیریت مزرعه و حضور کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی باعث شده است متوسط برداشت گوجه فرنگی در شهرستان جهرم به بیش از 45 تن در هکتار برسد.

جلال بهجو افزود: بیشترین کشت گوجه فرنگی در بخش خفر این شهرستان است.

 وی گفت : بخشی از تولید گوجه فرنگی در جهرم ارگانیک بوده و با استفاده از کمترین کودها و سموم تولید شده است.

بهجو گفت: برداشت محصول گوجه فرنگی در شهرستان جهرم تا اواخر مهر ادامه دارد.

گوجه فرنگی اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگی، تقویت‌کننده سلسله اعصاب ، قلب و دستگاه گردش خون است.

انتهای پیام/ش/ن

برچسب ها: افزایش ، تولید ، گوجه ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.