کمال نیکسان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: گوشت شترمرغ که در گروه گوشت های قرمز طبقه بندی می شود، از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار است، طوری که می توان گفت یکی از کم چرب ترین و سالم ترین نمونه های گوشت قرمز در دسترس است.
وی تشریح کرد: پوست شترمرغ كاربری ویژه و ممتازی در تولید كفش و دیگر وسایل چرمی دارد كه می تواند این صنعت را به یک فعالیت اقتصادی سودآور و ارزشمند تبدیل كند.
نیکسان ادامه داد: سالانه از هر شترمرغ 40 کیلوگرم و در مجموع در استان 120 تن گوشت استحصال میشود.
کارشناس مسئول سایر ماکیان سازمان جهاد کشاورزي آذربايجان شرقي یادآور شد: میزان تولید گوشت شترمرغ از تولیدات 300 قطعه شترمرغ پرواری در استان استحصال می شود.
وی اظهار داشت: از دلایل عدم توسعه و ساخت واحدهای جدید پرورش شترمرغ، بی اطلاعی سرمایه گذاران و نبود صنایع تبدیلی وابسته به پرورش شترمرغ در سطح استان است.