ایرج خسرونیا رئیس انجمن پزشکان داخلی ایران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با خطرناک دانستن تداوم مسمومیت ناشی از غذاهای فاسد در فصل تابستان، افزود: افراد در فصل تابستان بهدلیل سفر به سایر شهرها یا به علت مصرف مواد غذایی همراهشان که به دلیل گرما فاسد شده است، استفاده می کنند و یا از غذاهای رستورانهای بین راه مصرف می کنند که در صورت تهیه این مواد غذایی در شرایط غیر بهداشتی می توانند خطر مسمومیت را به همراه داشته باشند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: بسیاری از افراد نشانههای مسمومیت غذایی همچون اسهال و استفراغ را جدی نمیگیرند و در این شرایط به خود درمانی می پردازند.
خسرونیا یادآور شد: در صورتیکه اسهال و استفراغ در فصل تابستان تداوم یابد و بدن نیز به دلیل دمای بالای هوا با تعریق همراه باشد، می تواند منجر به از کارافتادگی کلیه ها شود. بنابراین هرگاه افراد در این فصل با این نشانه ها مواجه شدند، باید بلافاصله به پزشک مراجعه کنند.
انتهای پیام/