رئیس اداره دامپزشکی شهرستان ایذه ازآغاز طرح لیبل گذاری لاشه های استحصالی در کشتارگاه دام این شهرستان خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان ؛ دکتر سیامک رضوان بیان کرد: لیبل هایی که بر روی لاشه دام های سنگین و دام های سبک الصاق می گردد به عنوان شناسنامه لاشه دام  بوده و دارای مشخصات، نام کشتارگاه , تاریخ تولید ، تاریخ مصرف و شرایط نگهداری لاشه می باشد.

وی اظهار داشت: این طرح به انجام نظارت های بهداشتی دقیق و کنترل لاشه های تولیدی و ایجاد امکان ردیابی و برخورد با موارد تخلف احتمالی در واحدهای عرضه شهرستان و جلو گیری از ورود لاشه های غیر بهداشتی کمک بسزایی می نماید، همچنین مردم شهرستان با اطمینان بیشتری نسبت به گذشته می توانند با مراجعه به واحد های عرضه گوشت قرمز، گوشت بهداشتی مورد نیاز خود را فراهم نمایند.
 
دکتر رضوان افزود: امیدواریم با اجرای این طرح شاهد افزایش ارتقاء سطح سلامت جامعه باشیم.
وی در پایان از مردم خواست از خرید هرگونه گوشت فاقد لیبل و مهر بهداشتی دامپزشکی خودداری نمایند و در صورت مشاهده لاشه فاقد شرایط ذکر شده به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.
/ش/ن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.