فرهاد صبری، متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در دیدگاه حکیم بو علی سینا که بنیانگذار طب سنتی و اسلامی است رعایت بعضی موارد و مصرف برخی مواد غذایی در وعده سحر، باعث میشود فرد دیرتر احساس گرسنگی و تشنگی کند و در این روزهای طولانی، تاب روزه داری را داشته باشد.
وی ادامه داد: با توجه به طولانی بودن روزه استفاده از مواد غذایی پروتئینی مانند گوشت مرغ و یا گوشت قرمز کم چرب به همراه سبزی مانند پونه و نعنا که مقاومت شخص را در مقابل روزه حفظ میکند و در حفاظت دستگاه گوارش کمک میکند بسیار توصیه میشود .
صبری در ادامه گفت: استفاده از شربت آبلیمو به همراه عرق بهار نارنج و عرق بیدمشک برای رفع عطش و همچنین نوشیدن شربت خاک شیر که خاصیت سم زدایی دارد توصیه میشود.
این متخصص طب سنتی، مصرف غذای چرب در وعده سحری را باعث تشنگی در طول روز دانست و گفت: استفاده از سالاد و سبزی بعد از اتمام سحری بسیار مطلوب است ضمن اینکه اگر تمایل به نوشیدن چای است بهتر است 15-20 دقیقه بعد از سحری باشد تا آهن موجود در غذا دفع نشود.
انتهای پیام/