به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، داوود پرهیزگار در آیین تودیع و معارفه مدیرکل هواشناسی استان با بیان اینکه هواشناسی تنها بخش اجرایی کشور است که از آینده صحبت می کند گفت: هر چند نمی توان با پیش بینی های هواشناسی جلوی تخریب را گرفت، اما حداقل می توان خسارت های جانی و مالی بلایای طبیعی را کاهش داد.
وی با اشاره به گستره پدیده های هواشناسی یادآور شد: باید نسبت به نوع پدیده ها،
تجهیزات خود را بروز کنیم تا بتوانیم آنها را شناسایی کنیم.
رئیس سازمان هواشناسی کشور با بیان اینکه پیش بینی های دقیق هواشناسی وابسته به پیشرفت
تکنولوژی است، یاداور شد: علم هواشناسی در تجهیزات و تحقیقات، دانش پرهزینه ای است واین امر مستلزم تخصیص اعتبار در این بخش است.
پرهیزگار گفت: علم هواشناسی جزو دانش های بنیادی موثر در توسعه پایدار، تبدیل مدیریت
بحران به مدیریت ریسک و استفاده از انرژی های نو است و با توجه به افزایش سطح توقع مردم از این سازمان، باید تحقیقات علمی و کاربردی در این سازمان صورت گیرد.
معاون عمرانی استاندار آذربایجان شرقی نیز در این مراسم با انتقاد از عملکرد سازمان
هواشناسی در استان گفت: اینکه دستگاه RVR تاکنون در فرودگاه بین المللی شهید مدنی تبریز نصب و بهره برداری نشده است نشان از کم کاری سازمان هواشناسی است.
پورمهدی با اشاره به افزایش توقعات مردم از این سازمان تاکید کرد: این سازمان باید با
بهره گیری از آخرین تکنولوژی های دنیا و با پیش بینی دقیق، آمار تلفات جانی ناشی از
حوادث طبیعی از جمله سیل و طوفان را کاهش دهد.
مدیر کل سازمان هواشناسی استان نیز در این مراسم با اشاره به کار تخصصی این سازمان در بخش های کشاورزی، هوانوردی، مشکلات زیست محیطی و مدیریت بحران گفت: امروزه انتظارات از هواشناسی افزایش یافته است.
"فرخ مطلبی فر" جذب، حفظ و نگهداشت نیروهای متخصص، تجهیز استان به فناوری های به روز شده، پیش بینی فرامنطقه ای وضعیت آب و هوا و استاندارد سازی ایستگاه های هواشناسی را از اولویت های کاری خود در این سازمان عنوان کرد.