وی اضافه کرد: متاسفانه براساس آمار سازمان بهداشت جهانی سالانه 200 هزار نفر به خاطر استفاده و مصرف داروهای تقلبی جان خود را از دست میدهند که باید برای جلوگیری از این میزان مرگ و میر تمهیداتی اندیشیده شود.
غلامی افزود: اکنون ریسک داروی تقلبی کمتر و سود آن در دنیا بیشتر است که باید این رویه را تغییر داد، همانطوریکه در آمریکا و برخی کشورهای اروپایی قوانین سخت تر و مجازات های بیشتری برای این نوع فعالیت دارند.
وی گفت: افزایش تعداد شرکتهای پخش دارو به عنوان یکی از مشکلات جدی در عرصه داروهای تقلبی به شمار میرود، چرا که در گذشته فط قاچاق دارو را داشتیم، اما اکنون داروهای تقلبی نیز در برخی از این شرکتها نیز توزیع میشود.
رئیس دپارتمان بالینی دارویی دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در کشورهای بزرگ شرکتهای پخش دارو را محدود میکنند تا هزینهها کاهش یابد و کنترل بر این شرکتها بیشتر شود. اما هم اکنون در این زمینه برعکس عمل میکنیم که ممکن است 10 تا 15 سال آینده به این قضیه پی ببریم که چرا باید تعداد شرکتهای پخش داروی ما زیاد باشد.
غلامی ابراز امیدواری کرد با همکاری دیگر سازمان مرتبط بتوان روز به روز با مبارزه جدی با داروهای تقلبی، خطرات ناشی از آن را در عرصه سلامتی مردم کمتر کرد.