دکتر محمدجواد حسینزاده، متخصص تغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: کباب کردن گوشت، آب پز و یا بخارپز کردن و سرخ کردن انواع گوشت، روشهای پخت مرسوم هستند.
هنگام کباب کردن گوشت، اگر شیره گوشت در معرض تماس مستقیم شعله قرار گیرد و حالت سوختگی پیدا کند، مطلوب نیست چرا که در دراز مدت این نوع سوختگی در گوشت باعث بروز سرطان میشود.
وی ادامه داد: در حالتی که گوشت سرخ میشود، روغن زیادی جذب گوشت میشود و علاوه بر اینکه کالری بسیار بالایی پیدا میکند، نوع روغن و میزان روغن مصرفی هم در کاهش کیفیت و ارزش غذایی گوشت پخته شده تاثیرگذار است.
این متخصص تغذیه با بیان اینکه در روش پخت بخارپز یا آب پز تقریبا تمام مواد اصلی گوشت محفوظ میماند، گفت: روش پخت آبپز و بخارپز کالری کمتری نسبت به انواع دیگر دارد ضمن اینکه آهن و روی در گوشت با انواع پخت، تغییر زیادی نمیکنند و معمولا در انواع روشهای نام برده، محفوظ میمانند.
انتهای پیام/