وی اظهار کرد: رشد و توسعه اقتصادی هر منطقه خصوصاً بخش کشاورزی به منابع ملی تجدید شونده مانند جنگلها و مراتع، آب، خاک و زمین متکی است.
بهاروند تصریح کرد: مراتع علاوه بر ارزشی که در تولید و تأمین علوفه و بخشی از پروتئین کشور دارند، دارای ارزش زیست محیطی بالایی از قبیل حفظ ذخایر ژنتیکی گیاهی و جانوری، تولید گیاهان دارویی، تعدیل آب و هوا، کنترل آبهای سطحی و تغذیه منابع زیرزمینی، تولید اکسیژن و جذب co2نیز هستند و به عبارت دیگر ارزش تنوع زیستی آنها 200 برابر ارزش غذایی علوفه آن است.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان اضافه کرد: لازم است شرایطی به وجود آید تا در فصل رویش گیاهان مرتعی امکان رشد گیاه و گلدهی فراهم وسپس مورد چرای دام مطابق فصل چرا واقع شود.
این مقام مسئول گفت: به لحاظ موقعیت استان در بین استانهای خوزستان، ایلام، کرمانشاه، همدان، کردستان و اینکه جزء مرتع میانبند است، علاوه بر دام مازاد استان نسبت به مرتع، عشایر کوچروی استانهای همجوار نیززود هنگام از قشلاق حرکت کرده و مراتع قبل از رشد گیاهان و گلدهی متأسفانه مورد چرا قرار میگیرند و از جهت علوفه و ارزش زیست محیطی از حیث انتفاع خارج میشوند.
انتهای پیام/س