به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری ایتارتاس ،مقامات دولتی ژاپن روز گذشته در واکنش به شرایط کنونی اوکراین تحریم های جدیدی علیه روسیه اعمال کردند.
تحریم های ژاپن احتمالا شامل عدم صدور روادید برای 23 نفر از مقامات روسیه و شماری از شهروندان این کشور خواهد بود.
بنا بر اظهارات مقامات توکیو فهرست این افراد متعاقبا اعلام خواهد شد.
مقامات توکیو اعمال این تحریم ها را در راستای اجرای تصمیمات مشترک ژاپن با رهبران هفت کشور صنعتی جهان توصیف کرده اند. این در حالی است که ژاپن در 18 مارس نیز اولین بسته تحریم های ضد روسی خود را در واکنش به اقدامات مسکو در کریمه اعلام کرد.
تعلیق همکاریهای ژاپن با روسیه در زمینه تسهیلات صدور روادید و جلوگیری از آغاز گفتگوهای مربوط به سرمایه گذاری، اکتشافات فضایی و فعالیت های مشترک نظامی توکیو و مسکو از دیگر تحریمهای ژاپن علیه روسیه است.
در همین حال کانادا روز دوشنبه اعلام کرد رشته مجازاتهای جدیدی بر ضد روسیه به اجرا در می آورد و این بار دو بانک و نه مقام بلندپایه روسی را که متهم به دست داشتن در بحران اوکراین هستند، هدف قرار داد.
" استفان هارپر " نخست وزیر کانادا با اعلام این تدابیر تنبیهی جدید گفت: « تا زمانی که روسیه به روشنی احترام خود به حاکمیت و تمامیت ارضی اوکراین را نشان نداده است، کانادا به همکاری با متحدانش و دیگر کشورهایی که با کانادا هم عقیدهاند، به منظور اعمال فشارهایی که روسیه را در عرصه اقتصادی و سیاسی بیشتر منزوی کند، هم عقیدهاند، ادامه خواهد داد».
کشورهای عضو گروه هفت روز جمعه تصمیم گرفتند تحریمهای جدیدی علیه روسیه اعمال کنند اما انتخاب این تحریمها را بر عهده خود کشورهای عضو نهادند.
از این پس، 36 مقام بلندپایه روس تحت تحریمهای کانادا قرار گرفتند.
به علاوه، دولت کانادا اعلام کرد مجازاتهای اقتصادی بر ضد دو بانک روسی در نظر گرفته است. این دو بانک عبارتند از "اکسپو بانک" که مقر آن لتونی است اما مالک آن "ایگور کیم" میلیاردر روس است و "روس انرگوبانک" RosEnergoBank که با بخش انرژی روسیه در ارتباط است.
کانادا با حدود یک م یلیون و 200 هزار نفر اوکراینی تبار، بزرگترین جامعه اوکراینی تبار را در جهان دارد، در بحران ناشی از اقدام روسیه در الحاق شبه جزیره کریمه اوکراین به خاک خود، رفتاری بسیار قاطع در قبال روسیه اتخاذ کرد.
کانادا نخستین کشور غربی بود که استقلال اوکراین را در سال 1991 به رسمیت شناخت و استفان هارپر نخست وزیر کانادا نخستین نخست وزیر گروه هفت بود که پس از آغاز بحران در اوکراین به کیف سفر کرد.
انتهای پیام/