به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،«محمد فرید سپری»، منطقهی کردستان، گفت: میزان تولید گوشت سفید در واحدهای مرغداری گوشتی شهرستان سنندج پارسال، با توجه به تعداد چهار میلیون و 962 هزار و 175 قطعه جوجهریزی به حدود 10 هزار تن رسیده است.
وی افزود: هماکنون 133 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجهریزی دو میلیون 187 هزار و 200 قطعه در دوره در شهرستان دارای پروانهی بهرهبرداری است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سنندج، یادآور شد: 94 واحد با ظرفیت جوجهریزی یک میلیون و 945 هزار قطعه، دارای پروانهی تأسیس و 14واحد با ظرفیت 280 هزار قطعه، دارای موافقت اصولی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در صورت به بهرهبرداری رسیدن واحدهای دارای پروانه تأسیس و موافقت اصولی موجود در آینده شاهد افزایش تولید در سطح شهرستان هستیم.
انتهای پیام/م