مدیرکل هواشناسی فارس با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از یکم فروردین‌ماه در این استان تاکنون گفت: تا ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه صبح امروز سوم فروردین‌ماه اردکان با ۴۶.۳ میلی‌متر بارندگی، بیشترین میزان بارش را در این سامانه داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سیدقاسم حسینی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، گفت: بر اساس آمار طی بارندگی اخیر تا ساعت ۹:۳۰ دقیقه امروز، یکشنبه سوم فروردین، شهرستان سپیدان (اردکان) با ۴۶.۳ میلی‌متر بیشترین میزان بارندگی سامانه اخیر در استان فارس را به خود اختصاص داد و رکورددار شد و در شیراز نیز ۱۲.۶ دهم میلی‌متر بارش باران گزارش شده است.

او افزود: بارندگی اخیر در حدود ۴۵ ایستگاه هواشناسی فارس به ثبت رسیده است و پس از اردکان که صدرنشین شد، شهرستان کازرون با ۳۳ میلی متر، درودزن با ۳۱.۸ دهم میلی متر، شهرستان اقلید با ۲۹ و ۲ دهم میلی متر، کوه‌چنار با ۲۸ میلی‌متر، نورآباد ممسنی با ۲۴.۸ میلی متر، شهرستان فیروزآباد و رستم با ۲۰ میلی متر و شهرک گلستان شیراز با ۲۰.۷ دهم میلی‌متر در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

مدیرکل هواشناسی فارس گفت: میانگین بارش‌های اخیر در استان فارس ۹.۶ دهم میلی‌متر گزارش شده و مجموع بارندگی‌های زراعی سال ۱۴۰۳_۱۴۰۴ نیز به ۱۹۲ و ۷۹ دهم میلی‌متر رسیده است.

هواشناسی فارس سی‌ام اسفند سال ۱۴۰۳ با صدور هشدار نارنجی اعلام کرده بود که سامانه جدید بارشی از اواخر وقت روز پنجشنبه وارد استان می‌شود و با ورود سامانه جدید بارشی مناطق شمال، شمال غرب و مرکز فارس تا روز دوشنبه چهارم فروردین بارانی خواهد بود.

به عموم مردم توصیه می‌شود از سفر‌های غیر ضرور پرهیز کرده و در سفر‌های برون‌شهر به ویژه در مسیر آزادراه شیراز اصفهان احتیاط لازم را به عمل آورند و از کوهنوردی و طبیعت گری و جابه‌جایی عشایر پرهیز کنند و دامداران نیز از تردد ارتفاعات و اتراق در حریم و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها خودداری کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار