با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و مسئولان ارشد استانی، مرکز آموزشی و درمانی بوستان در شهر صدرا به بهره‌برداری رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم رضایی - سید حمید پورمحمد، در سفر به استان فارس و در مراسم بهره‌برداری از بیمارستان بوستان صدرا، تامین بودجه‌ی رفع نواقص احتمالی بیمارستان را تضمین کرد و با اشاره به ویژگی‌های ممتاز این بیمارستان، به نمای متمایز آن از دیگر ساختمان‌ها اشاره کرد.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت حمایت دولت از ساخت بیمارستان‌های روانپزشکی، ساخت بیمارستان جدیدی را در مجاورت بیمارستان‌های خاتم‌الانبیا و امیرالمؤمنین و مجموعه دانشگاهی، ستودنی دانست و این اقدام را گامی موثر در جهت ایجاد یک قطب دانشگاهی در این حوزه برشمرد.

پورمحمد توسعه‌ی شهر صدرا را در گرو ایجاد مجموعه‌های سلامت، رفاهی و تجاری دانست و بیمارستان بوستان را نمونه‌ای از این رویکرد عنوان کرد و تسهیل ترافیک و دسترسی آسان به خدمات درمانی را از ویژگی‌های مهم این بیمارستان برشمرد.

معاون رئیس جمهور با اشاره به شهر سلامت فارس، خدمات پزشکی ارائه شده در این مجموعه را به عنوان نمونه‌ای از صادرات دانش‌بنیان و ارزآور ایران معرفی کرد و این شهر را محلی برای فعالیت و درخشش پزشکان ایرانی دانست.

نماینده ولی‌فقیه در فارس نیز در بخشی از این مراسم با بیان اینکه وقتی از پزشکی شیراز سخن گفته می‌شود بیمارستان نمازی به اذهان متبادر می‌شود. گفت: سال‌هاست که بحث ساخت بیمارستانی جایگزین این بیمارستان مطرح می‌شود.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام اضافه کرد: بخش خصوصی معمولا کار خدمات آموزشی نمی‌دهد، اما در بیمارستان نمازی کار آموزشی پزشکان، دستیاران و دانشجویان انجام می‌شود.

او خاطرنشان کرد: طراحی بیمارستان جدید انجام شده، اما نظام تامین مالی برای ساخت آن با محدودیت و مشکل مواجه است و با بودجه‌های متعارف دولتی هم امکان ساخت آن وجود ندارد، لذا باید با نگاهی ویژه این موضوع دنبال شود.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: اگر ساخت بیمارستان جدید شروع شود شیراز که قطب علمی پزشکی و افتخار ایران است، خدمات بیشتری به کشور ارائه خواهد کرد.

استاندار فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه شیراز قطب پزشکی کشور محسوب می‌شود و از وجود پزشکان بسیار شریف و حاذق و تلاشگر برخوردار است، تصریح کرد: در بخش پزشکی شیراز دانشمندانی دارد که مایه فخر و آبروی جمهوری اسلامی هستند.

حسینعلی امیری ادامه داد: پزشکان زیادی داریم که رؤسای جمهور کشور‌ها از آنها برای همکاری دعوت می‌کنند، اما عشق به وطن و دین نسبت به استان آنها را نگه داشته که نمونه آن دکتر ملک حسینی است.

او اضافه کرد: یکی از پایه‌های نظام هستی عدالت است و اگر نباشد دنیا با همه عظمتش دچار فروپاشی می‌شود، بنابراین ضروری است که فارس در عدالت بهداشتی و درمانی به جایگاه واقعی خود برسد.

استاندار فارس خاطرنشان کرد: پس از بیمارستان نمازی بیمارستان بزرگی در شیراز ساخته نشده و اگر ما امروز با مشکل درمان و بهداشت کمتر مواجه هستیم به دلیل بیمارستان‌هایی است که توسط بخش خصوصی و خیران ساخته شده است.

امیری خطاب به معاون رئیس جمهور عنوان کرد: ساخت بیمارستان‌های جدید، تامین اعتبار برای تکمیل بیمارستان‌های در حال ساخت و نوسازی تعدادی از آنها در راستای توسعه گردشگری درمانی و توریسم درمانی در فارس و شیراز در اولویت قرار گیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با ارائه گزارشی از روند ساخت این بیمارستان، از همه پیمانکاران و دست‌اندرکاران ساخت این بیمارستان تقدیر کرد.

سید بصیر هاشمی اضافه کرد: چند بیمارستان در منطقه دانشگاهی صدرا از جمله سوانح و سوختگی امیرالمؤمنین (ع)، اعصاب و روان ساخته شده است. بیمارستان اعصاب و روان بوستان هم با بیش از ۲۸۰ تخت و ۳۳ هزار مترمربع زیربنا 
از بخش‌های آزمایشگاه، رادیولوژی و…تشکیل شده که از امروز به بیماران خدمات ارائه خواهد کرد.

او یادآور شد: بیمارستان ۳۱۳ تخت خوابی در جوار این بیمارستان نیز در حال ساخت است و ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ۳۰۰ هکتار زمین در تداوم این مسیر برای شهرک دانشگاهی علوم پزشکی شیراز پیش‌بینی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۸:۴۸ ۲۹ فروردين ۱۴۰۴
بیمارستلن نماز یا نمازیی