بررسی‌ها نشان می‌دهند که ارتباط بین دریافت اضافی انرژی و چربی و بروز سرطان از جمله سرطان‌های سینه، کولون افزایش یافته است.

مهدی فهیمی استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: سرطان عوامل مختلفی دارد که یکی از مهم‌ترین آن‌ها، عوامل تغذیه‌ای است.

وی با بیان اینکه در سال‌هال اخیر به ارتباط بین رژیم غذایی و سرطان توجه زیادی شده است، تصریح کرد: بر طبق بررسی‌های انجام شده و شواهد، مواد مغذی و عادات غذایی علاوه بر اینکه می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهند، بلکه سرعت پیشرفت سرطان را نیز می‌توانند افزایش دهند.

فهیمی افزود: البته مواد مغذی و عادات غذایی می‌توانند خطر ابتلا به سرطان را نیز کاهش داده و همچنین سرعت پیشرفت سرطان را کند و یا متوقف کند.

وی با اشاره به عادات غذایی نامناسب بسیاری از مردم به ویژه دریافت اضافی انرژی و چربی، تأکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهند که ارتباط بین دریافت اضافی انرژی و چربی و بروز سرطان از جمله سرطان‌های سینه، کولون و رحم افزایش یافته است.

فهیمی گفت: به عنوان مثال دریافت گوشت قرمز امکان ابتلا به سرطان کولون را افزایش می‌دهد که این موضوع ممکن است به دلیل وجود چربی گوشت باشد و یا عوامل دیگری دخیل باشند.

وی یادآور شد: در واقع عمده ارتباط دریافت چربی با سرطان، بیش از آنکه مربوط به خود چربی باشد، به سایر عوامل از جمله کل میزان دریافت انرژی مربوط است.

فهیمی خاطرنشان کرد: دریافت اضافی انرژی و چربی که با چاقی و اضافه وزن در ارتباط مستقیم است علاوه بر سرطان، می‌تواند موجب افزایش خطر بروز بیماری‌های مزمن و زمینه‌ای دیگر نیز بشود.



انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، انرژی ، تغذیه ، چربی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار