در بیماران میگرنی مصرف برخی از مواد غذایی باید محدود شود چون مصرف آنها باعث تشدید نشانه‌های بیماری می‌شود.

به گزارش خبرنگارکلینیک باشگاه خبرنگاران؛ هرکس براساس تجربه خود باید غذاهایی را که باعث "سردرد" می‌شود از برنامه غذایی خود حذف کند.

بررسی‌‌ها نشان می‌دهند مواد غذایی حاوی مس و کافئین و" نیترات" باعث افزایش سردرد می‌شوند در سردردهای عادی مصرف غذایی کافئین دار ممکن است بتواند به کاهش کنترل نشانه‌های سردرد کمک کند اما در سردرد میگرنی مصرف "نوشیدنی‌های کافئین دار" نتیجه عکس دارد.

سوسیس و کالباس به دلیل نیترات و نمک بیش از حد باعث بروز میگرن می‌شوند و هرچه سریعتر باید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

مواد غذایی حاوی "پروتئین"، کلسیم و منگنز و گوشت پرندگان و میوه‌هایی مانند گلابی، سیب، زردآلو و انگور به سردردتان کمک می‌‌کند و باعث می‌شود سردردتان آرام شود.

انتهای‌پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.