این سالاد در کنار هر غذایی عالی و اشتهاآور است، همچنین در وعده غذایی شام به همراه مقداری نان می‌تواند کاملا سیرکننده باشد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آشپزی یونانی یکی از گونه‌های آشپزی مدیترانه‌ای‌ است که در ویژگی‌هایش با آشپزی ترکی، ایتالیایی و بالکانی مشترک است.
 
مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی را ، زیتون، روغن زیتون، سبزیجات، پنیر، بادمجان، ماست، غلات _ نان، شراب، ماهی و گوشت‌های گوناگون مانند مرغ، خرگوش و گوشت خوک تشکیل می‌دهند.

بیشتر خوراک‌های یونانی با نان پیتا سرو می‌شوند، در برخی مناطق نان پاکسیمادی نرم شده را می‌خورند.





ماهی تازه همواره مورد علاقه‌ی یونانی‌ها بوده است و مربوط به 325 تا 350 سال پیش از میلاد می‌شود، آشپزی یونانی دارای پیشینه بسیار درازمدتی است و بسیاری از خوراک‌های غربی از آن بازخورد گرفته‌اند، همچنین نخستین کتاب آشپزی به دست یک یونانی ۳۲۰ سال پیش از میلاد نوشته شد.
 
از گذشته تا به امروز گندم، روغن زیتون و شراب پایه‌های آشپزی یونانی هستند، البته گوشت ماهی هم کاربرد فراوانی دارد ولی در غذاهای یونانی گوشت قرمز بسیار به ندرت دیده می‌شود.

مزه‌دهنده‌های آشپزی یونانی
 

در آشپزی یونانی روغن زیتون، پونه کوهی، نعناع، سیر، دارچین، میخک، پیاز و سس گوجه فرنگی را به کار می‌برند، همچنین پایه بیشتر غذاها سیب‌زمینی، بادمجان، لوبیا سبز، بامیه و پیاز است.





رژیم گیاهخواری در یونان پرطرفدار است و خوراک‌های بسیاری هم ویژه‌ی گیاهخوراران در این کشور وجود دارد که بسیار گوناگون و خوشمزه هستند ،مانند موساکا
 




همچنین فرآورده‌های شیر مانند ماست و پنیر در یونان بسیار گوناگون‌اند و در تهیه خوراک‌ها کاربرد فراوانی دارند، در یونان تاکستان‌های بسیار پهناوری وجود دارد و گونه‌های بسیار گوناگونی از شراب در این کشور درست می‌شود، که بسیار پرطرفدار هم هستند.

 یونانی‌ها بسیار پنیر مصرف می‌کنند، بهترین پنیر با شیر بز یا گوسفند تهیه می‌شود که همان پنیر فتا است، معمولاً پنیر را با روغن زیتون و یا زیتون سرو می‌کنند.

ماست و پنیر یونانی را حتما امتحان کنید، نوشیدنی پیش از غذا که اشتهاآور و بسیار معروف است "Ouzo" نام دارد.

همچنین آبجو هم یکی از نوشیدنی‌های بسیار مورد توجه یونانی‌هاست که در گونه‌های بسیار گوناگون و متنوع در دسترس مردم است.

در یونان گوناگونی شراب‌ها و غذاها به اندازه شیرینی‌ها و دسرها نیست ، تنها چند گونه شیرینی در یونان وجود دارند که بیشتر آن‌ها هم ریشه‌ی ایرانی، ترکی و یا عربی دارند.
 
از دیرباز آشپزی کشورهای نزدیک به یونان مانند ایران، ترکیه، کشورهای بالکان و کشورهای عربی بر فرهنگ غذایی این کشور بازخورد داشته‌اند و شاهد این ماجرا هم نامِ غذاهای یونانی است که بیشتر آن‌ها ریشه‌ی پارسی، ترکی و یا عربی دارند.
 
سالاد یونانی کلاسیک
 
در آشپزی مدیترانه‌ای از روغن زیتون، پنیر فتا و سبزیجات به وفور استفاده می‌شود، سالاد یونانی یکی از پرطرفدارترین سالادهای منطقه مدیترانه در جهان می‌باشد و یکی از معروف‌ترین سالادهای منطقه است.




این سالاد در کنار هر غذایی عالی و اشتهاآور است، همچنین در وعده غذایی شام به همراه مقداری نان می‌تواند کاملا سیرکننده باشد.

انتهای پیام/

منبع: بیتوته
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار