بررسی‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد مخلوط آب لیمو ترش با نوشیدنی‌های داغ و یا هنگام طبخ غذا موجب اسیدی شدن ماده غذایی می‌شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ از مدت زمان قاچ کردن لیمو تا استفاده از آن نباید مدت  زیادی بگذرد و بلافاصله پس از قاچ کردن لیمو ترش، باید از آن استفاده کرد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند اگر چه طعم و مزه‌ی لیمو ترش همانند لیمو شیرین پس از قاچ کردن تغییر نمی‌کند، اما در سطح آن گاز‌هایی آزاد می‌شود که این گازها می‌تواند برای بدن مضر و خطرناک باشند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند ویتامین‌های لیمو ترش پس از مدت زمانی از بین می‌روند، پس بهتر است آن را سریعا مصرف کنید.

گفتنی است، خیلی‌ها عادت دارند آب لیمو ترش را در یخچال نگه داری می‌کنند، اما مطالعات اخیر نشان می‌دهند استفاده از این آب لیمو ترش بسیار خطرناک است و موجب سمی کردن غذا و از بین بردن ویتامین‌های موجود در غذا می‌شود.

نتایج مطالعات نشان می‌دهند لیمو ترش جزو سبزیجاتی است که به اندازه مورد نیاز باید آن را تهیه کنید و قاچ شده‌های آن را درصورت مصرف نکردن، دور بیاندازید.

انتهای پیام/
برچسب ها: لیموترش ، کلینیک ، اسید ، گاز ، باشگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.