وی افزود: شیر، ماست، پنیر، گوشت، تخم مرغ، کلم بروکلی، پرتقال، دانه کامل غلات و مارچوبه از منابع غذایی مهم ویتامین B2 است.
معصومی با اشاره به اینکه کمبود ویتامین به تنهایی کمتر اتفاق میافتد، اظهار داشت: دلیل این موضوع، مشابه بودن منابع غذایی ویتامین B با بسیاری دیگر از ویتامینهای گروه است.
وی با بیان اینکه کمبود ویتامین B2 موجب بروز عوارض متعددی میشود، تاکید کرد: برخی از مشکلات چشمی نظیر سوزش و خارش چشمها و تشدید این نوع عارضهها، با کمبود ویتامین B2 یا همان ریبوفلاوین در ارتباط نزدیک است.
معصومی گفت: علاوه بر مشکلات و عوارض چشمی، بروز برخی از مشکلات پوستی به ویژه در اطراف دهان و لب، زخم گوشه دهان و همچنین کم خونی نیز با کمبود ویتامین B2 در ارتباط است.
انتهای پیام/