به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان؛ رضا اسدی امروز در گفتوگویی خبری در اهواز، مهمترین دلیل جمعآوری عرضه مرغ زنده را عدم رعایت بهداشت در محل کشتار این مرغها دانست و اظهار کرد: در مراحل ذبح و پرکنی به هیچ عنوان بهداشت رعایت نمیشود و هیچگونه نظارتی از سوی کارشناسان دامپزشکی در محل کشتار مرغ زنده صورت نمیگیرد.
وی، احتمال انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام را از دیگر علل جلوگیری از توزیع مرغ زنده بهشمار آورد و خاطرنشان کرد: پدیده فروش و کشتار غیرمجاز مرغ زنده به عنوان یک ناهنجار بهداشتی، سلامت جامعه را با مخاطرات جدی مواجه میسازد.
رئیس اداره دامپزشکی اهواز خاطرنشان کرد: در همین راستا با توجه به برنامهریزیهای گسترده دامپزشکی اهواز و حمایتهای مراجع قضایی، مأموریتهای متعددی در سال جاری در تمام نقاط اهواز بهمنظور جلوگیری از عرضه و کشتار غیرمجاز مرغ زنده صورت پذیرفت.
وی ادامه داد: در این خصوص تعداد 67 پرونده مربوط به واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شد.
اسدی، توزیع و فروش مرغ زنده را تهدیدی علیه سلامت مردم خواند و تصریح کرد: طیور زنده باید در کشتارگاههای صنعتی و بهداشتی و با نظارت بازرسان بهداشتی کشتار و گوشت استحصالی پس از نظارت بهداشتی بستهبندی و عرضه شود.
رئیس اداره دامپزشکی اهواز با بیان اینکه مردم نقش موثری در برخورد با این معضل دارند اذعان داشت: اگر مردم به جای مرغ زنده از مرغ کشتار روز استفاده کنند اینگونه مرغفروشیها انگیزهای برای ادامه فعالیت نداشته و جمعآوری خواهند شد./ش