مصرف ساقه گندم در رفع مسمومیت، اختلالات کبدی و صفراوی مفید است.

دکتر منیر مامنی متخصص داخلی و تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف گندم موجب پیشگیری از خونریزی، درد سینه، سرفه و درد پهلو می‌شود. 

وی افزود: این غله، چاق کننده، اشتها آورو مقوی است و آرد آن برای سرفه بسیار مفید است. 

این متخصص اظهار داشت: مصرف ساقه گندم در رفع مسمومیت، اختلالات کبدی، صفراوی، یبوست و سردرد بسیار موثر است. 

مامنی خاطرنشان کرد: گندم پخته و بو داده نفاخ و دیر هضم است پس باید همراه شیرینی مصرف شود. 

شایان ذکر است، بیماران مبتلا به انسداد عروق از مصرف گندم اجتناب کنند. 



انتهای پیام/
برچسب ها: ساقه گندم ، کبد ، صفرا ، نفخ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.