محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آنتیاکسیدانهای داخل قهوه باعث کاهش بروز سرطان در انسان میشود و همچنین آنتیاکسیدانها از اثرات مضر رادیکالهای آزاد که از عوامل بروز جهشهای ژنی در بدن و عوامل بروز سرطان است جلوگیری میکنند.
وی ادامه داد: مواد آنتی اکسیدان موادی هستند که در بسیاری از مواد غذایی یافت میشود و همین مواد آنتیاکسیدان با عوامل بروز سرطان مقابله میکنند به دلیل وجود مواد اروماتیکی و همچنین کافئینی در محتویات این مواد با رادیکالهای آزاد مبارزه میکنند و خطر سرطان را کاهش میدهند.
انوشه اظهار داشت: «تئوفیلینی» که در شکلات تلخ است و همچنین کافئین موجود در قهوه باعث افزایش نفوذ پذیری انسولین به داخل سلول میشوند که از این نظر میتوانند با خطرات دیابت یا احتمال بروز دیابت مبارزه کنند مصرف بیش از اندازه قهوه و شکلات تلخ باعث بروز حالتهای اضطراب، بیقراری و همچنین حالت عصبانیت و نگرانی در انسان میشود.
وی توصیه کرد: در هر سن باید قهوه و شکلات تلخ به میزان تعادل مصرف شود چرا که کافئین موجود در آن تا ۷ درصد باعث افزایش سوخت و ساز بدن میشود و این امر میتواند در کسانی که دچار بیماریهای قلبی و دیابت هستند منجر به کاهش وزن و همچنین بهتر سوزانده شدن کالری ها شود که از این نظر میتواند کاهش خطر ابتلا به دیابت را به دنبال داشته باشد.
انتهای پیام/