همه افراد در زندگی خود دچار سردرد می‌شوند اما بهتر است قبل از اینکه برای تسکین درد خود از مسکن‌ها کمک بگیریم علت آن را پیدا و رفع کنیم همچنین مواد غذایی بر روی سردردهای ما بسیار تاثیرگذار هستند.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آنچه که ما می‌خوریم روی جریان خون به سوی مغز اثر می‌گذارد و از سردرد‌ها جلوگیری می‌کند پس در وعده‌های غذایی باید از همه گروه‌های غذایی استفاده کرد و مواد افزودنی مثل ادویه جات را کمتر مصرف کردو

وی گفت: حبوبات، پیاز، زنجبیل، هویج، گندم سیاه، جو نیم کوب و سبزی‌های برگ سبز مثل کاهو، جعفری، نعنا و چای سبز برای جلوگیری از سردرد مفید هستند. 

فرحبخش افزود: مصرف نوشیدنی‌های الکلی، شکلات، شکر، نمک، کافئین، چربی و غذاهای سرخ شده، موجب سردرد در افراد می‌شوند توصیه می‌شود مصرف این مواد کاهش یابد. 

این متخصص تغذیه در پایان توصیه کرد: هرگز در هنگام استرس و راه رفتن و یا دیر وقت غذا نخورید همچنین از خوردن غذاهای پرادویه و پرنشاسته پرهیز کنید. 


انتهای پیام/
برچسب ها: ادویه ، مغز ، استرس ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار