به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، پژوهشگران دریافتهاند که افراد دچار اضافه وزن معمولا طعم و مزهٔ غذا را به شکل متفاوت احساس میکنند به نسبت افرادی که از تناسب اندام مناسبی برخوردار هستند.
گفتنی است، افراد چاق طعم شیرینی را کمتر احساس میکنند.
بررسیها نشان میدهد، علت این امر تغییرات در مغز به دلیل چاقی است و همچنین تغییر در عصبهای کنترل کننده سیستم طعم محیطی و قدرت چشایی در افراد که باعث کاهش حساسیت آنها به طعمها میشود.
دانشمندان با تحقیق بر روی موشها دریافتهاند که موشهای چاق دارای سلولهای چشایی کمتری هستند و در نتیجه به محرکهای شیرین کمتر واکنش نشان میدهند.
این عدم درک طعمها سبب افزایش میل به خوردن غذای بیشتر برای احساس رضایت و حس طعم غذا در افراد میشود.
دانشمندان در حال جستجوی راههایی برای بازگرداندن سلولهای پذیرهٔ طعم در افراد چاق هستند تا به این ترتیب مانع از زیادهروی درخوردن غذا در آنها شوند.
انتهای پیام/