"پوست میوه‌ها" به دلیل خاصیت "آنتی اکسیدانی" که دارند همواره "نقش محافظتی" را در بدن ایفا می‌کنند.

پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو  با خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران گفت: پوست میوه‌ها و سبزی‌ها همانطور که برای خود "میوه و سبزی" نقش محافظتی را دارند به دلیل وجود "آنتی اکسیدان" در بدن ما هم نقش محافظتی ایفا می‌کنند.

وی افزود: "پوست سیب" و "گلابی" حاوی آنتی اکسیدان بوده و برای بدن مفید هستند.

وی ادامه داد: قسمت سفید"پوست پرتقال"، پوست بین دانه‌های "انار" قسمت سفید هندوانه و پوست کیوی منبع فیبر هستند و باعث بهبود کارکرد "دستگاه گوارش" می‌شوند.

فرهبخش افزود: "برگ هویج" و ساقه چغندر دارای رنگدانه و "فیبر" هستند و "خاصیت ضد سرطانی" دارند.

وی تصریح کرد: "پوست سیب زمینی" حاوی "آهن" است و آهن بدن را تامین می‌کند.

فرهبخش خاطرنشان کرد: همچنین "تفاله چغندرقند" که سرشار از ویتامین های گروه b است را دور نریزید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار