در اختيار بودن سريع مواد غذايي ناسالم همچون فست فودها با بسته بندي هاي زيبا منجر به افزايش روند تغذيه ناسالم ميان نوجوانان شده است.

گلاله اصغري، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بيان اين كه هم اكنون شاهد افزايش مصرف فست فودها توسط افراد جوان هستيم گفت: در اختيار بودن سريع مواد غذايي ناسالم همچون فست فودها به صورت بسته بندي هاي زيبا با قيمت مناسب را منجر به افزايش روند تغذيه ناسالم ميان نوجوانان برشمرد.

اصغري طعم خوشمزه غذاهاي فست فودي را عامل اين موضوع دانست و تصريح كرد: با رواج باور غلط در ميان خانواده ها موجب تشخيص نادرست در انتخاب غذايي سالم براي كودك و نوجوان خواهد شد بنابراين بايد از ابتدا ذائقه فرزندان را با طعم غذاهاي ناسالم همراه نكرد.

اين متخصص تغذيه ضمن بيان اينكه اشتغال مادران مي تواند از علل ديگر باشد گفت: اين مسئله تا حدودي سبب شده فرزندان ما به سمت غذاهايي حاضري همچون سوسيس و كالباس كشيده شوند.

وي در پايان در خصوص راهكار جلوگيري از افزايش اين روند در ميان نوجوانان تاكيد كرد: در واقع با قرار دادن غذاهايي سالم همچون ميوه هاي شسته در بسته بندي هاي آماده كودك و نوجوان خود را از رفتن به سوي مصرف فست فودها و غذاهاي صنعتي كه حاوي مواد مغذي نيستند جلوگيري كرد./ح

انتهاتي پيام/

برچسب ها: ذائقه ، فست فود ، تغذیه ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار