دكتر سيدعلي كشاورز، دكتراي تغذيه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: با توجه به اينكه عمر مصرف مكملها طولاني نيست، نهادها و سازمانهاي ذيربط سعي كردند با توجه به گسترش مصرف آن از سوي مصرفكنندگان درخصوص نظارت بر واردات و يا توليد مكمل مناسب اقدامات موثري انجام دهند.
وي گفت: براي تجويز اين مكملها بايد آييننامههايي تدوين شود و تجويز اين محصولات فقط توسط كارشناسان تغذيه، پزشكان انجام گيرد.
اين دكتراي تغذيه اظهار كرد: توليد مكملها از حساسيت بيشتري نسبت به داروهاي شيميايي برخوردار است به دليل اينكه مكملها از مواد مغذي توليد و در معرض آفت ميكروبها و قارچها و آلودگيهاي محيطي قرار ميگيرند.
اين دكتراي تغذيه عنوان كرد: بايد كنترلهاي بسياري بر روي كارخانجات توليد كننده اين محصولات وجود داشته باشد اين كارخانهها بايد به دور از آلودگيهاي محيط زيستي غذا و هوا اين محصولات را توليد كنند./ح