امروزه محققان با شناسايي غذاها زير ميکروسکوپ هاي الکتروني توانسته اند تصاوير شگفت آوري از هر يک از غذاها را خلق نمايند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ غذاها زير ميکروسکوپ ظاهر ديگري پيدا مي کنند که شايد ديدن آنها برايتان جالب باشد.

شکلات نعناع:





توت فرنگي:





تخم مرغ:







گوشت گوساله:






انگور سفيد:




قهوه:





کلم بروکلي:





گوجه فرنگي:




تمشک:




قند:



برچسب ها: قهوه ، قند ، تمشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار