به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشکان دریافته اند که افراد هنگامی که تیم مورد علاقه آنها می برد، رژیم غذایی سالم خود را حفظ می کنند و کمتر غذا می خوردند، در عوض هنگامی که تیم مورد علاقه ی آنها می بازد، بیشتر غذا می خورند و بیشتر به سمت غذاهای ناسالم و فست فود تمایل پیدا می کنند.
گفتنی است در زمان باخت تیم ، افراد 16درصد و در زمان برد تیم 9 درصد به نسبت روزهای عادی تفاوت در حجم غذا خوردن پیدا می کنند.
بررسی ها نشان می دهند، پزشکان دریافته اند که در هنگام باخت تیم افراد اغلب غذاهایی مانند همبرگر، چیپس، نوشابه، آبنبات و یا سایر غذاهای فرآوری شده می خورند در حالی که در مواقع برد بیشتر سالاد، ماست و غذاهای سالم می خورند.
پزشکان علت این امر را نوعی عامل روانشناسی دخیل در احساسات افراد می دانند که البته باید برای طرفداران پر و پا قرص فوتبال ریشه یابی و کنترل شود زیرا می تواند به تدریج و طی سالها سبب بروز انواع مشکلات و بیماری های قلبی عروقی و حتی روحی در آنها شود.