به گزارش
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس جدیدترین پژوهش های انجام شده پزشکان دریافته اند، مصرف سه لیوان چای سیاه در طول روز باعث جلوگیری از بروز مشکلات دندان و لثه در افراد می شود.
گفتنی است دلیل این امر وجود ترکیبات خاص در عصاره ی چای است که با باکتری های موجود در دهان مبارزه می کند.
بررسی ها نشان می دهند، چای سیاه و سفید با باکتری های استرپتو کوکوس ولاکتو باسیلوس که هر دو نقش اساسی در بروز پوسیدگی دندان دارند، به مبارزه می پردازند.
پزشکان توصیه می کند ترکیب مقدار کمي شکر با چای نقش محافظتی برای دندان ها داشته و مانع از پوسیدگی دندان ها مي شود.
یکی از اصلی ترین دلایل مفید بودن چای،لیز کردن محیط دهان است که مانع از چسبندگی باکتری ها به دندان ، ایجاد حفره و سایر عوامل بیماری زا در محیط دهان می شود.
چای مانع از افزایش اسید سطح دهان شده و به واسطه ی وجود آنتی اکسیدان های فراوان در ترکیبات آن همانند فلائونیدها و تتچین ها که خاصیت ضد میکروبی دارند، در ضد عفونی نمودن دهان هم می تواند مورد استفاده قرار بگیرد.