699 واحد مرغداری گوشتی در استان گیلان با ظرفیت سالانه بیش از 14 میلیون قطعه مرغ مشغول فعالیت است.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان گفت: 699 واحد مرغ گوشتی گیلان همه ساله در پنج دوره کاری افزون بر 14 میلیون و 100 هزار قطعه گوشت مرغ تولید و به بازارهای مصرف عرضه می کند.

مختار مهدی‌زاده از ساخت و راه اندازی یکصد واحد مرغ گوشتی با توان تولید 2 میلیون قطعه در هر دوره تا سال آینده در این استان خبرداد./ س


برچسب ها: تولید ، مرغ ، گوشتی ، گیلان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.