یافته های جدید دانشمندان بلژیکی نشان می دهد بسیاری از ویتامین های مواد غذایی هنگام پخت و پز از بین می روند.

به گزارش خبرنگاران کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ قرار دادن میوه و سبزیجات در آب سرد و شستن آنها با آب یخ سبب تازه شدن آنها و با کیفیت تر و جذب شدن هر چه بیشتر ویتامین های آنها می شود.
 
بررسی ها نشان می دهند ویتامین ها هنگامی که در معرض هوا قرار دارند در بهترین حالت خود قرار دارند و به محض پخته شدن یا جوشاندن و قرار گرفتن در مقابل حرارت از مواد مغذی آن کاسته می شود.

گفتنی است در هنگام پخت و پز ترکیبات شیمیایی در مواد غذایی ایجاد می شود که تمام ویتامین ها را از بین می برد از این رو دانشمندان همواره توصیه می کنند تا تمام مواد غذایی به صورت خام مصرف شوند.

اگر می خواهید سبزی ها یا میوه ها پخته شوند آنها را باید با درجه حرارت کم و در مدت زمانی کوتاه به طبخ رساند و نباید آنها را جوشاند یا و اجازه داد زیاد پخته شوند.
برچسب ها: سبزی ، میوه ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار