برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارن تبریز افزود: کاهش ضایعات حمل ونقل از اساسی ترین اهداف تولید محصولات نیمه فرآیند شده خواهد بود.
وی اظهار کرد: نگهداری در شرایط سرد باعث افزایش 2-3 برابری عمر نگهداری محصولات منجمد شده می شود.
وی با عنوان کردن مراحل تهیه این محصولات ادامه داد: محصولات نیمه فرآیند شده پس از طی مراحل مختلف شستشو و درجه بندی، ضدعفونی شدن، پوست گیری و بُرش در صورت نیاز برای حفظ خصوصیات کیفی محصول بسته بندی شده و آماده مصرف می باشند.
وی حفظ ارزش غذایی محصولات را از اهداف اصلی تولید آنها دانست و یادآور شد: هدف اصلی از تولید محصولات نیمه فرآیند شده، تهیه محصول با خصوصیات کامل میوه و سبزی تازه با عمر ماندگاری بالا و حفظ ارزش تغذیه ای است.
برنو تاکید کرد: ارزان بودن و فروش آسان را باید از دیگر امتیازات تولید محصولات آماده عرضه به بازار بدانیم./س