
ولی در شرایطی سخن از افزایش ورود گردشگر نقل محافل شده که کمتر و شاید هیچ سخنی از تداوم جذب گردشگر به میان نمی آید.
آمار گردشگر در مقاطعی از فصول سال در یک نمودار سینوسی فراز و فرودهای چشم گیری را تجربه می کند، در اين رابطه محمد شريف ملك زاده معاون ريیس جمهور و ريیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، پيشنهاد كرد كه در جهت حفظ پايداري در اين صنعت، كارشناساني كه كارشناس نيستند، اظهار نظر نكنند.
ملك زاده تصريح كرد: اظهار نظرهاي غير تخصصي افراد بي تجربه در حوزه ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري پايه هايي را كه تا به امروز در اين بخش ها ثابت شده را به تزلزل وا مي دارد.
ريیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تاكيد كرد: سياستمداران و افرادي که خواهان مديريت در عرصه گردشگري هستند بايستي بر اساس نظر كارشناسان متخصص حاضر در سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اظهار نظر كنند.
معاون ريیس جمهور ، حركت به سوي جشنواره ها، نمايشگاه ها و برگزاري برنامه هاي متنوع را ضامن پايداري آمار گردشگري كشور دانست و اظهار داشت: تبليغ و معرفي پتانسيل و ظرفيت هاي كشور در عرصه داخلي و بين المللي گام موثري در جهت توسعه صنعت گردشگري برداشته خواهد شد.
وي با اشاره به ظرفيت اقوام و طوايف ايراني به عنوان جاذبه گردشگري كشور گفت: بخش عظيمي از ظرفيت گردشگري كشور در قالب جاذبه هاي روستايي و عشايري پنهان مانده كه بايستي اين ظرفيت ها در قالب جشنواره ها و نمايشگاه ها در معرض ديد گردشگران گذاشته شود چرا كه با بهره برداري از اين فرصت ها ثبات و توسعه پايدار اين صنعت را در پي خواهد داشت.