به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران دیو دیده گفت: بنیاد برکت هفت مدرسه شامل 30 کلاس درس در مناطق محروم استان کهکیلویه و بویر احمد احداث کرده که یک مدرسه در مقطع دبیرستان و شش مدرسه در مقطع ابتدایی است.
وی ادامه داد: میزان اعتبار اختصاص یافته برای ساخت این مدارس 21 میلیارد و 300 میلیون ریال و مساحت کف زیربنای این مدارس 3080 متر مربع است.
دیو دیده ادامه داد: مدارس برکت در این استان با ایجاد فضایی شاداب انگیزه تحصیلی دانش آموزان و اشتیاق اولیا را بالا برده است.
مدیر کل سازمان نوسازی توسعه و تجهیزات مدارس استان گفت: در حال حاضر به دنبال توافق به بنیاد برکت برای ساخت 9 کلاس دیگر در مناطق محروم این استان هستیم.
وی افزود: نقاط محروم و روستایی دسترسی کمتری به امکانات دارند و مدرسه سازی بنیاد برکت باعث می شود مهاجرت روستاییان به شهر متوقف شود.
وی گفت: مدرسه سازی باعث رشد اعتلای جامعه در ابعاد مختلف فرهنگی سیاسی اقتصادی اجتماعی است و شایسته است خیرین در این زمینه فعالیت کنند.
بر اساس دستور حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب توجه ویژه به ایجاد و توسعه فضاهای آموزشی به عنوان مکمل فعالیت های کارآفرینی در روستاها و مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور از سال 86 در دستور کار بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت آیت امام (ره) قرار گرفته است و تا کنون 214 مدرسه شامل 920 کلاس درس توسط مدرسه سازان بی نام این بنیاد در نقاط محروم کشور ساخته شده است.
بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) تلاش می کند بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی ساخت مدارس برکت را تا یک هزار مدرسه در 1000 روستا و منطقه محروم کشور به تناسب سازی افزایش دهد که این هدف در سال های گذشته با جدیت دنبال شده است.
در سال 91 ساخت 62 باب مدرسه توسط بنیاد برکت به اتمام رسید و مورد بهره برداری قرار گرفت تا شمار دیگری از فرزندان ایران زمین از نعمت تحصیل در فضای مناسب برخوردار شوند.
ساخت مدارس برکت با حمایت مالی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) در مناطق روستایی و کمتر توسعه یافته کشور تولی اساس و امیدوار کننده را در میان 1 در میان ساکنان این مناطق به وجود آورده است./ل