آیا می‌دانید تردد موتورسیکلت‌ها در خطوط ویژه ممنوع است و با جریمه ۲۵۰ هزار تومانی همراه خواهد بود؟

سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به عبور غیرمجاز از خطوط ویژه اتوبوس در پایتخت گفت: متاسفانه در مواردی شاهد آن هستیم که برخی از راکبان موتورسیکلت‌ها و خودرو‌ها هنگامی که با ترافیک روبه‌روی خود مواجه می‌شوند تغییر مسیر داده و وارد خطوط ویژه می‌شوند، اقدامی که خطر وقوع تصادفات رانندگی را افزایش می‌دهد و ایمنی عابران پیاده را نیز با مخاطره مواجه می‌کند.

وی با اشاره به تعریف خط ویژه اتوبوس گفت: برابر مقررات خط ویژه اتوبوس به مسیر‌هایی در معابر و خیابان‌های شهر‌ها گفته می‌شود که مختص عبور اتوبوس‌های عمومی مربوط به ناوگان شهری است و در مواقع اضطرار و انجام ماموریت نیز خودرو‌های امدادی و انتظامی اجازه تردد از آن را دارند.

سردار موسوی پور در ادامه افزود: علاوه بر این جریمه که ممکن است در طول یک روز و به ازای هربار تردد غیرمجاز از خط ویژه برای متخلفان نیز صادر شود، پلیس راهور با اجرای طرح‌های جایگزینی، چون طرح موتوریار، طرح ۱۰ و تشدید برخورد با موتور سواران متخلف قصد ارتقاء فرهنگ ترافیک  و افزایش  ایمنی  تردد عبور و مرور را در بین موتورسواران دارد، که در مدت ۲۵ روز ابتدایی بهمن ماه سال جاری بیش از ۲۵ هزار دستگاه موتور سیکلت به دلیل ورود غیر مجاز به خطوط ویژه توسط همکاران بنده در پایتخت اعمال قانون شدند.

سردار موسوی پور در پایان به این نکته اشاره کرد: با توجه به اهمیت حفظ نظم و ایمنی در پایتخت، موتورسواران عزیز باید توجه داشته باشند که ورود به خطوط ویژه، علاوه بر اینکه نقض قوانین ترافیکی است، می‌تواند خطرات جدی برای خود و دیگر شهروندان به همراه داشته باشد. برای حفظ جان و سلامتی خود و دیگران، همچنین برای مشارکت در ارتقاء نظم و انضباط ترافیکی، از ورود به این خطوط ویژه جداً خودداری کنند.

منبع: مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار